Hoofdkantoor telefoon: 0187 64 24 74 • e-mail: info@cocuisine.nl

Maaltijden voor kinderopvang
Maaltijden voor buitenschoolse opvang

Of het nu gaat om kinderdagverblijven of buitenschoolse opvang (BSO), steeds vaker zien we dat er vraag is naar warme maaltijden tussen de middag. Warme maaltijden aanbieden vanuit uw kinderdagverblijf wordt gewaardeerd door ouders en kinderen omdat het goed past bij het dagritme en energieverbruik van de kinderen.

Onze maaltijden zijn bereid met verse ingrediënten, bij voorkeur met groenten van het seizoen. Wij stemmen de porties van onze maaltijden af op de verschillende leeftijdsgroepen. Zijn de kinderen kleine of grote eters dan kunnen wij voor uw groep per onderdeel van een menu (bijv. groente, aardappels of vlees) de hoeveelheid aanpassen op de daadwerkelijke behoefte van de kinderen. Hierdoor zorgen we voor minimale derving.

Voordelen warme maaltijd kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang:
  Tijd die normaal besteed wordt aan boodschappen doen of maaltijden bereiden kun je nu als kinderopvang of buitenschoolse opvang invullen met aandacht voor de kinderen. De warme maaltijd inkopen levert tijdsbesparing op.
  Het bestellen is heel eenvoudig. De maaltijden kunnen met een paar klikken besteld worden via de online shop en de producten worden bezorgd op locatie.
  Door middel van onze budgetmonitor hebben managers en medewerkers online inzicht in de uitgaven op het gebied van voeding en het te besteden budget. Ook per locatie.
  U hoeft niet na te denken over wat er op tafel moet worden gezet. Met onze menucyclus weet u zeker dat er gevarieerd gegeten wordt. De menucyclus biedt elke dag keuze uit vier menu’s waaronder in ieder geval Hollands, vegetarisch of de wereldkeuken.

Maaltijden proeven met uw kinderdagverblijf of buitenschoolse opvang?

Om te ervaren dat onze maaltijden niet alleen gezond, vers, maar ook erg lekker zijn, verzorgen wij gratis proeverijen. CoCuisine komt graag langs voor een proeverij op locatie zodat u, samen met de kinderen, onze maaltijden kunt proeven. De proeverij is voldoende om een complete maaltijd te vervangen. We zorgen hierbij voor genoeg afwisseling, zodat u en de kinderen allerlei gerechten kunnen proeven. Aan jullie de taak om de smaakpapillen aan het werk te zetten!

Interesse? Meld uw locatie aan via onderstaand formulier of bel naar 0187 – 64 24 74Inschrijven nieuwsbrief