Hoofdkantoor telefoon: 0187 64 24 74 • e-mail: info@cocuisine.nl

Over CoCuisine

De zorg voorzien van maaltijden en boodschappen, dat is waar we iedere dag met plezier de handen voor uit de mouwen steken. Voor thuiswonende ouderen en zorginstellingen geldt dat verse en gezonde voeding letterlijk van levensbelang zijn. Wij willen dat graag tot in de puntjes verzorgen!

CoCuisine is actief in geheel Nederland. We werken vanuit drie vestigingen, CoCuisine Dirksland, CoCuisine Sassenheim en CoCuisine Noord. Vanuit deze distributiepunten hebben we landelijke dekking en kunnen we geheel Nederland voorzien van onze maaltijden en boodschappen.

Vers, gezond en lekker eten

De maaltijden die we leveren zijn bereid met verse ingrediënten voornamelijk afkomstig uit de regio, ze kunnen bewaard worden in de koelkast en er is keuze uit een gevarieerd assortiment. En misschien wel het belangrijkste: onze koks zorgen ervoor dat de maaltijden ook nog eens hoog op smaak zijn!

Buitengewone service

Service is bij ons geen loze belofte. Onze maaltijden en boodschappen kunnen met een paar muisklikken besteld worden via de online shop en ze worden bezorgd tot in de voorraad- en koelkast. Dat doen er maar weinig ons na!

Meer tijd voor cliënten

Tijd die normaal besteed wordt aan boodschappen doen of maaltijden bereiden kan nu worden ingevuld met meer aandacht en zorg voor de cliënt. Dit laatste is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend en dat zien wij graag anders.

Grip op
kosten

We horen het regelmatig; locaties die na de overstap naar CoCuisine ineens uitkomen met hun voedingsbudget. Dit is te danken aan het online inzicht dat we managers en medewerkers bieden via onze budgetmonitor.


Wij zijn o.a. leverancier van:

logo-klanten

 


Certificering

CoCuisine beschikt over een kwaliteitscertificaat voor het ontvangen, opslaan en orderpicken van maaltijden, DKW en diepvries- en versproducten. Daarnaast is onder Foodcomponist de productie van maaltijden en maaltijdcomponenten gecertificeerd.

Inschrijven nieuwsbrief