Hoofdkantoor telefoon: 0187 64 24 74 • e-mail: info@cocuisine.nl

Voor de zorg

De kwaliteit van eten en drinken moet goed zijn, zo simpel is dat. Zeker in de zorg is verse en gezonde voeding een bepalende factor voor het welzijn van cliënten. CoCuisine levert een maaltijden en boodschappenoplossing die uw cliënten voorziet van gezond en lekker eten en u als instelling een tijds- én kostenbesparing oplevert.

Centraal in onze werkwijze staat onze webshop. Met een paar muisklikken bestelt u de maaltijden en boodschappen van uw keuze, heeft u inzage in het voedingsbudget van uw locatie en worden de bestelde producten op locatie bezorgd. Ja, zelfs tot in de voorraad- en koelkast!

Maaltijden

Wij weten hoe je dagelijks verse en gezonde maaltijden op tafel zet. Onze koks bereiden de maaltijden op traditionele wijze met verse producten, zonder pasteurisatie of bevriezing. Na het koken worden de maaltijden gekoeld en vervolgens gelijk verpakt om de volgende dag met onze bezorgservice binnen drie dagen bij u afgeleverd te worden.

Eénpersoonsmaaltijden
Ieder seizoen stellen we een uitgebreid assortiment éénpersoonsmaaltijden samen. Dit bestaat niet alleen uit Hollandse kost maar ook Italiaanse en Oosterse gerechten staan op het menu. Daarnaast maken we ook vegetarische maaltijden en kunnen we voldoen aan diverse dieet behoeften.

De éénpersoonsmaaltijden zijn ideaal als cliënten zelfstandig wonen en u hen zoveel mogelijk de regie over hun eigen leven wilt bieden. Ze kunnen zelf hun maaltijd kiezen en ook individueel eten als ze dat fijn vinden.

Gezamenlijk eten
Het assortiment grootverpakkingen bestaat uit dezelfde producten als de éénpersoonmaaltijden maar biedt nog meer variatiemogelijkheden. We verpakken de verschillende componenten van de maaltijd apart, in verpakkingen voor meerdere personen. Zo kunt u zelf een menu samenstellen afgestemd op de wens van uw cliënten. Heeft u geen tijd om een menu samen te stellen, dan verzorgen wij dat voor u.

Een andere mogelijkheid is dat u door het bestellen van boodschappen in onze webshop samen met de cliënt een maaltijd bereid. Er is een ruime keuze in ingrediënten waarmee u zelf aan de slag kunt.

Samen genieten van een lekkere maaltijd zal door uw cliënten zeker gewaardeerd worden!

Boodschappen

Ook voor de dagelijkse boodschappen hoeft u de deur niet meer uit. Via onze webshop bestelt u online uw boodschappen. Wij bieden een totaalassortiment: van huishoudelijke artikelen tot diepvriesproducten, van drogisterij waren tot eten en drinken. Anders gezegd: van shampoo tot vers fruit, van pizza tot glutenvrije crackers. Ook hier geldt dat u grip op uw uitgaven behoudt door onze budgetmonitor. En bezorgen? Dat doen we gratis en tot in de voorraad- en koelkast!

Inschrijven nieuwsbrief