Hoofdkantoor telefoon: 0187 64 24 74 • e-mail: info@cocuisine.nl

Voor thuis

Bent u thuiswonend en niet meer in de gelegenheid zelf te koken? Of lukt het uw oudere vader of moeder niet meer om zelf een maaltijd op tafel te zetten? Dan zijn de verse maaltijden van CoCuisine dé oplossing!

Met onze maaltijdservice bent u iedere dag verzekerd van een warme maaltijd die bereid is met verse ingrediënten. Ingrediënten die bij voorkeur afkomstig zijn van boeren uit de regio. Wij garanderen dat vers ook écht vers is. Wij houden ervan om te koken met de seizoenen, daarom passen we regelmatig ons assortiment aan. Zo behouden we de variatie en kunt u mee-eten met de groenten van het seizoen.

Nieuwsgierig? Bestel ons kennismakingspakket!

Onze maaltijden zijn zeven dagen te bewaren in de koelkast, een voordeel ten opzichte van diepvriesmaaltijden die door het invriezen veelal hun smaak verliezen. Wij vinden de smaak van een maaltijd heel belangrijk. Wanneer u niet meer zelf kunt koken wilt u op z’n minst genieten van een maaltijd, die zo lekker is dat u hem zelf gemaakt zou kunnen hebben.

Bel ons voor het actuele assortiment of download via bovenstaande knop. Bestellingen ontvangen we graag een week voor levering. De minimale bestelhoeveelheid is 4 maaltijden. U kunt uw bestelling voor de volgende week meegeven aan onze chauffeur of telefonisch aan ons doorgeven.

Waar en wanneer leveren we?

Ooltgensplaat, Achthuizen, Den Bommel, Oude Tonge, Nieuwe Tonge, Stad a/h Haringvliet Maandag
Middelharnis, Sommelsdijk Vrijdag
Dirksland, Herkingen, Melissant, Stellendam Woensdag
Ouddorp, Schouwen-Duiveland, Tholen, Goedereede Donderdag
Tholen Donderdag
Hellevoetsluis, Voorne Putten en omstreken Woensdag
Zaandam, Purmerend, Volendam Vrijdag
Beverwijk, Heemskerk, Castricum, Leidschendam, Voorburg,
Duin en Bollenstreek, Leiden en omstreken
Maandag
Dinsdag
Noord-Holland, Gooi en Amsterdam Dinsdag en Donderdag

Regio Hellevoetsluis

Woont u in regio Hellevoetsluis? Dan kunt u uw bestelling doorgeven aan Hoekstra Broodjes Expres. Zij zorgen voor de volledige afhandeling van uw bestelling, bezorgen en factureren deze ook aan u.

logo-hoekstra-broodjesexpressHoekstra Broodjes Expres
Marconiweg 7
3225 LV Hellevoetsluis
Telefoon: 0181-323444

Regio Tholen en De Bevelanden

Woont u in regio Tholen en Beveland? Dan kunt u uw bestelling doorgeven aan Sjaloom Zorg (Eeterij de Thoolse Brug). Zij zorgen voor de volledige afhandeling van uw bestelling, bezorgen en factureren deze ook aan u.

deThoolseBrug-logoEeterij de Thoolse Brug
Stevinweg 1F`
4691 SM Tholen
Telefoon: 0166 – 600 226

Inschrijven nieuwsbrief